پایگاه ارشد علوم دامی

بررسی تأثیر پروبیوتیک بر ناهنجاریهای اسکلتی با تأکید برBCO

نویسنده : سعید برمکی | تاریخ : 12:53 - یکشنبه ششم مرداد ۱۳۹۲

دوستان در این پست پاورپوینتی بسیار عالی با موضوع


 بررسی تأثیر پروبیوتیک بر ناهنجاریهای اسکلتی با تأکید برBCO



قرار داده ام  مربوط به درس سمینار پایان دوره ی کارشناسی ارشد یکی از دوستانم می باشد که شما عزیزان می توانید از قسمت زیر دانلود کنید. در ضمن بیشتر مطالب موجود در پاورپوینت از مقاله ی زیر 


A wire-flooring model for inducing lameness in broilers: Evaluation of probiotics as a prophylactic treatment

گرفته شده است.

دوستان عزیز برای دانلود می توانید با پرداخت اینترنتی مبلغ مورد نظر رمز دانلود را از طریق پیامک یا ایمیل دریافت نمایید.


هزینه ی این پاور پوینت 2000 تومان


پرداخت کنید

دانلود کنید


دسته بندی : مقالات فیزیولوژی


 

هورمون انسولین و تاثیر آن بر تولید شیر

نویسنده : حسین واثقی دودران | تاریخ : 23:24 - چهارشنبه چهارم مرداد ۱۳۹۱

هورمون انسولین و تاثیر آن بر تولید شیر  

در این پست پاور پوینتی با عنوان هورمون انسولین و تاثیر آن بر تولید شیر    رو قرار داده ام که می توانید از قسمت زیر دانلود کنید.

با تشکر از آقای امیر حسین نصیری (فارغ التحصیل کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه تهران)

دانلود فایل


دسته بندی : مقالات فیزیولوژی
برچسب‌ها: انسولین, تولید شیر, هورمون های تحریک کننده, گالاکتوپویه سیز, هورمون آنابولیک, انسولین وشیردهی

 

سمینار کارشناسی تاثیر مکمل های چربی بر روی تولید و تولید مثل گاوهای شیری

نویسنده : حسین واثقی دودران | تاریخ : 10:7 - سه شنبه پانزدهم شهریور ۱۳۹۰

سمینار کارشناسی تاثیر مکمل های چربی بر روی تولید و تولید مثل گاوهای شیری

مقدمه:

منابع چربی های مورد استفاده در خوراک گاو دارای انواع مختلفی است که بر اساس پاسخ به نوع چربی به صورت زیر طبقه بندی می شود:

1.چربی های خنثی در شکمبه:

به مقدار کم در جیره ی نشخوارکنندگان مورد استفاده قرار می گیرند و اثرات بسیار کمی بر قابلیت هضم مواد خوراکی دارند.این چربی ها در شکمبه شامل اسیدهای چرب اشباع و چربی های هیدروژنه هستند.

2.چربی های فعال در شکمبه:

این چربی ها به شدت مانع تخمیر میکروبی در شکمبه شده و قابلیت هضم مواد خوراکی را با درجات متفاوت کاهش می دهند. این چربی ا در شکمبه شامل چربی هایی با منشأ حیوانی(نظیر پیه) ، روغن گیاهی(نظیر روغن کلزا)، دانه های روغنی(نظیر دانه سویا) و چربی به دست آمده از باقی مانده مواد خوراکی گیاهی حاصل از فرآوری می باشد.

3.چربی های محافظت شده:

این نوع چربی ها به عنوان منابع مقاوم بر بیوهیدروژناسیون میکروارگانیسم های شکمبه ای به طور وسیع در جیره نشخوارکنندگان به کار رفته و موجب تغییر الگوی اسیدهای چرب بافت های بدن و شیر می شوند.از روش های مقاوم کردن چربی ها در مقابل بیوهیدروژناسیون شکمبه،استفاده از نمک های کلسیمی اسیدهای چرب و چربی اسیدی می باشد.آزمایشات استفاده از نمک های کلسیمی را به عنوان منبع محافظت شده چربی ها برای گاو شیری نشان می دهد.گزارشات استفاده از چربی های محافظت شده برای گاو شیری که حدود 15 درصد از انرژی متابولیسمی آنها از چربی های بلند زنجیره تأمین شده باشد،نشان داده است که بازده استفاده از انرژی برای تولید شیر به حداکثر می رسد.

فواید بالقوه چربی ها به صورت افزایش انرژی جیره،مصرف اسید چرب موجود در خوراک و اثرات سودمند ناشی از کاربرد چربی های محافظت شده،سبب توسعه کاربرد آنها شده است.

هدف از محافظت چربی ها 2 چیز است:اول محافظت جمعیت میکروارگانیسم های شکمبه به گونه ای که بتوانندمشکلات هضمی سطوح بالاتری از چربی را به مصرف برسانند.

هدف دوم که البته اهمیت آن کمتر است ، محافظت چربی از تاثیر میکروب های شکمبه است ،به گونه ای که شیر تولید شده حاوی اسید های چرب غیر اشباع بوده که برای سلامت انسان مفیدتر و کره حاصله از آن نرم تر است.


دسته بندی : سمینارهای کارشناسی


 

آخرین مطالب

» دانلود رایگان سوالات ارشد علوم دامی سال 93 ( شنبه نهم اسفند ۱۳۹۳ )
» بررسی تحقیقات انجام شده در باره مواد معدنی و عناصر کمیاب در بزها ( شنبه نهم اسفند ۱۳۹۳ )
» عوامل تغذیه ای که باعث تولید کم آغوز می شوند ( جمعه هشتم اسفند ۱۳۹۳ )
» مقاله مروری : اثرات تنش گرمایی در اواخر آبستنی در گاوهای خشک و گوساله آن ها ( دوشنبه چهارم اسفند ۱۳۹۳ )
» تحقيقات اخير در ارتباط با اثرات تركيبات فايتوژنيك ( دوشنبه چهارم اسفند ۱۳۹۳ )
» یافته های جدید در رابطه با ترکیبات زیست فعال شیر ( شنبه بیست و پنجم بهمن ۱۳۹۳ )
» فقدان مرکز ثقل پاشنه آشیل صنعت دامپروری ( جمعه هفدهم بهمن ۱۳۹۳ )
» انتخاب ژنومیک ( جمعه هفدهم بهمن ۱۳۹۳ )
» نکاتی در رابطه با سلول های میوئید و سرتولی ( سه شنبه چهاردهم بهمن ۱۳۹۳ )
» !!! ( چهارشنبه هشتم بهمن ۱۳۹۳ )
» مروری بر کاربرد محدودیت خوراکی در دستکاری رشد جوجه‌های گوشتی ( جمعه سوم بهمن ۱۳۹۳ )
» دکتر مرادعلی زهری استاد برجسته طیور و رییس سابق دانشکده دامپزشکی درگذشت ( سه شنبه سی ام دی ۱۳۹۳ )